Det är varit ett mycket händelserikt år för mig här på Scharff möbel & finsnickeri. Från och med februari månad har jag gått som underentreprenör för ett annat företag.

Vi är ett par stycken som varit inne i Malmös nya konserthall, som ingår i Malmös nya riktmärke Malmö Live där även en kongresshall och Malmös näst högsta byggnad Clarion hotell ingår.

Där inne har vi gjort den monumentala montering som ni ser på konserthallens väggar och tak. Hela denna betonghall har vi klätt med isolerade eklådor. Dessa är utformade för att skapa den bästa akustiken som en toppmodern konserthall ska ha.

Det har varit en spännande tid att få vara med om detta och se hela denna hall växa fram, men man har verkligen saknat maskinerna och lukten av nysågat trä i snickeriet. Så det lite blandade känslor att vara tillbaks i snickeriet.

Med detta vill jag önska alla ett riktigt gott nytt år.

This entry was posted on Friday, January 2nd, 2015 at 08:42 and is filed under Nyheter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

No comments yet.