Som ni ser har Scharff.nu uppdaterats med en blogg. Så detta är den första bloggposten som görs här. Det är premiär både för hemsidan och för mig som person att blogga.

Vi får se vad som sker här på bloggen, men tanken är att det ska dyka upp lite nyheter om och vad som händer i företaget. En hel del udda bilder som jag vill bespara hemsidan med kommer säkert också få plats.

För ett tag sedan startade jag en fanpage på Facebook och det är också nytt för hemsidan att den länken finns med i menyn. Gå gärna in dit och läs omdömen, kika på “work in progress-bilder” eller bara “gilla” sidan helt enkelt. Länk till sidan finns HÄR.

Jag vill tacka Pontus MadsenDKSP som hjälpt mig få ordning på både sida och blogg. Pontus gillar att synas så vill ni se hur han ser ut så hittar ni honom HÄR och hans företag hittar ni HÄR.

This entry was posted on Saturday, September 15th, 2012 at 06:36 and is filed under Möbler. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

No comments yet.